Thursday, October 13, 2011

Kerja Yang Menanti

Assalamualaikum..

Hari ni kat tempat aku, cuaca sangat panas. Kepala aku pon rasa nak pecah aja. Mungkin dugaan dari Allah.


Kerja yang menanti. Kerja apa yang menanti aku?

















Ini la kerja yang menanti aku. KERJA MENJAHIT. Kain mama yang perlu aku jadikan Baju Blouse.

Penyakit MALAS, sila JAUHI AKU....


Sambil tu, jom layan lagu dari Lufya-Diam


Aku tak tahu kenapa aku rasa lagu beliau ni comel. Mungkin pasal colourful kot dan lagu dia pon menarik. Bagi aku la.. Bagi korang aku tak tahu. Hehehe...

One more, muzik versi instrumental dari AFFAN AIZAT


Aku tahu pasal AFFAN AIZAT ni masa aku baca gosip artis(oh! tidak, aku baca pasal gosip..hahaha) kat blog OHBULAN
Aku search kat youtube dan dengar lagu Lagenda Budak Setan version piano. Memang sangat best!



So, enjoy!


nota kaki:
bila malas, kerja apa pon tak boleh jalan.
baju mama kena siapkan! chaiyok2..

10 comments:

  1. kerja tetap kerja..kang malas x siap ler nti..huhu

    ReplyDelete
  2. @~Nana 귀여운~: tu la pasal..tak boleh malas nih..hehehe...

    ReplyDelete
  3. pandai menjahit ekk? untunglaaa!

    ReplyDelete
  4. @Pen MErah: boleh sket Pen MErah..nape untung?

    ReplyDelete
  5. Kerja sambil layan lagu...besh2.. Jangan tercocok jari sudeh...he3

    ReplyDelete
  6. @Nizam Ijam: yup..lagu nih memang sedap..suke dengar...

    ReplyDelete