Tuesday, November 8, 2011

Chocolate Oreo Pop & Velvet Cake with Chocolate Ganache by Me!

Assalammualaikum. Rasanya tak terlambat lagi untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Alhamdulillah raya hari itu, dapatla aku buat Chocolate Oreo Pop dan Velvet Cake with Chocolate Ganache. Adun sana, adun sini, tambah sana, tambah sini, Alhamdulillah jadi juga Chocolate Oreo Pop. Untuk cake pula, tukar dari cream cheese kepada chocolate ganache.

Velvet Cake with Chocolate Ganache

Model tak berbayar..(my cousin)



Chococolate Oreo Pop!


Ini la kerja aku sebelum Hari Raya Aidiladha hari tu. Cousin dan makcik aku dari KL balik, belum sempat hari esok, malamnya dah tinggal separuh. Dia orang makan bendalah ni, macam makan lollipop.


p/s: nak order?tunggu ye kemunculannya..(ceh..macam ade je yang nak.. (^_*)v )



notakakitangan:
ada orang cakap bola-bola kat kek aku  macam meatball
ADE AKU KESAH!
sebab memang aku buat macam tu dan yang paling penting HABIS!

4 comments:

  1. waa..macam sodap je....jual ke ?> nak2

    ReplyDelete
  2. sedap nyer .. xnak kongsi resepi ?

    ReplyDelete
  3. @muchukz: insyaAllah boleh one day..if u nak nanti blh order coz i akan jual..

    ReplyDelete